HTML

NWA - az új üzlet

NWA - új üzleti lehetőség. MLM-hálózat, amely széles termékkört, új üzletszervezési lehetőséget, kiváló jutalékeloszlást, autó-programot kínál. Bővebb információ az NWA-partner szerzőnek a blogon keresztül írt e-mailre adott válaszban. Hivatalos weboldal: http://www.my-nwa.com

Mi szól az NWA mellett?

2010.08.04. 13:15 NWA-partner

Érvek az NWA mellett!

 

  • Nincs kötelező havi aktivitási kényszer!
  • Már egy fogkrémmel bónuszfizető vonal valaki! (ennek magasabb szinten van jelentősége)
  • Egyedi általunk kidolgozott üzleti modell. (Ötös fogat)
  • Nagyon széles termékpaletta! (Mindenki megtalálja a neki szimpatikus termékcsaládot: 12 szobás webáruház, mely egyre bővül)
  •  
  • Az egész táplálék-kiegészítő piacot lefedjük, hiszen aloés, algás és szupergyümölcsös termékeink vannak. (a trendeket ezzel követjük)
  • Nagyon kedvező aloe gél árak. (A konkurenciánál 6200 Ft itt 4600, 4200 autoship programmal 3900 Ft 1 liter barackos, vagy mézes gél)
  • Mindenki megtalálja a neki kedvező értékesítési módszert: kiskerezés, direktértékesítés, klasszikus MLM, Online markating - rendszeres webkonfrencia esténként)
  • Minőségbiztosítási védjegyek: Tüv, A TUVdotCOM ID az összes, TÜV Rheinland Csoport által kiállított tanúsítvány azonosító kulcsát jelenti. Ennek a tízjegyű számnak a használatával valamely bevizsgált termék, szolgáltatás vagy vállalat összes jellemzőjéhez hozzá lehet férni az Interneten. Némely országban, pl. Japánban, Németország imode használatával is hozzá lehet férni ezekhez az információkhoz. A www.tuv.com honlapon egy adatmezőbe be kell írni az azonosítót, és rögtön láthatóvá válik a vizsgálati eredmények áttekintése. http://www.tuvdotcom.com ( Az NWA tüvszáma: 0000026670, ezt a számot kell beírni a weblapon a keresőbe és felhozza az NWA termékek adatait. A TÜV Élelmiszeripari Rendszeres vizsgálata az élelmiszerek, valamint táplálék-kiegészítők tekintetében minőségbiztosítási kritériumok (pl. mikrobiológia , peszticidek , nehézfémek , szermaradékok , stb ), valamint rendszeres ellenőrzése a gyártó üzemek szerint a kockázatértékelés tervet a TÜV Rheinland.

Kuhlmann ( olyan, mint a Fresenius Intézet), Dematest, NWA Tudományos Tanács

  • Örökös tagság! (Nem lehet kiesni)

Egyforma árrés mindenkinek, függetlenül attól, hogy mikor volt és mennyi pontértékben az utolsó megrendelése. Ez a partner ár és a katalógus ár különbözetére vonatkozik.

Szólj hozzá!

Címkék: mlm nwa tüv on line marketing táplálák kiegészítő széles termékkör

A bejegyzés trackback címe:

https://nwavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr972198122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása