HTML

NWA - az új üzlet

NWA - új üzleti lehetőség. MLM-hálózat, amely széles termékkört, új üzletszervezési lehetőséget, kiváló jutalékeloszlást, autó-programot kínál. Bővebb információ az NWA-partner szerzőnek a blogon keresztül írt e-mailre adott válaszban. Hivatalos weboldal: http://www.my-nwa.com

Coffe Club

2010.07.31. 16:17 NWA-partner

Kávéfajták az NWA-tól:

A kávé legyen forró, mint a lány csókja az első napon, édes, mint a karjaiban töltött éjszakák és fekete, mint az anyja átka, amikor tudomást szerez erről.

Arab közmondás

Az élvezet művészete

A kávé az életstílus kifejezője. Egy csésze jó kávé a nyugalom és kiakpcsoldás oázisa a rohanó világban. A Coffee Club exkluzív kávéjának köszönhetően bármilyen kívánság teljesíthető. Az életerőt felkeltő jó kávéval tökéletesen indul a nap.

Az olasz formatervezés a legmagasabb esztétikai igények szimbóluma. A Coffee Club által kínált kávéfőző formatervezését és működését tekintve párját ritkítja. Könnyen kezelhető és ugyanakkor az igazi kávéínyencek legnagyobb igényeinek megfelelő kávét készít. Az egyedülálló forma bármely környezetben esztétikai gazdagságot visz. A klasszikus színekben, feketében és fehérben, kivitelezett kávéfőző harmonikusan illeszkedik környezetébe.

Klasszikus kávéfajtáink:

- enyhe: 100%-ban Arabica kávébabot tartalmazó édes keverék enyhe finom ízzel rendelkezik és a legkiválóbb élvezetet biztosítja az ínyencek számára.

- erős: Az Arabica és Robusta kávébab keveréke fűszeres és kakaó aromát kölcsönöz. Ezáltal evés után ideális ez a kávé.

-eszpresszó: A Brazíliából, Etiópiából, ica és Guatemala államokból származó legjobb kávék kiegyensúlyozott keveréke az igazi olasz eszpresszók élvezetét biztosítja.

- lágy: Ez a kávé finom aromáját a Brazíliából, Kolumbiából, Közép-Amerikából és Etiópiából származó legjobb kávébaboknak köszönheti. Rendkívül kíméletesen pörkölt kávé a felhőtlen élvezet érdekében.

-koffeinmentes: A 100%-os kávéélvezethez nincs szükség koffeinre: ezt bizonyítja az Arabica kávébabból készült koffeinmentes kávé, amely ízvilágában ugyanazt kínálja, amit a kávé ismerői elvárnak.

-aromás: A válogatott Arabica és Robusta fajták aromás ízt kölcsönöznek ennek a kávénak. Tökéletes mindazok számára, akik nagy hangsúlyt fektetnek az intanzív és telt ízekre.

Specialitásaink:

-ProVigra Coffee: Ezen kávé alapját tiszta Arabica kávébab képezi, Maca és Tribulus Terrestris kivonattal keverve. Fedezze fel ezen különleges kávé élénkítő hatását.

-Hoodia Coffee: Ezen kávé alapját tiszta Arabica kávéba, értékes Hoodia-kivonattal kiegészítve. A Khoisan népcsoport már évszázadok óta ismeri ezen növények értékét, amely Kowa néven is ismert

-Tunguska Coffee: A Tunguska alapja  tiszta Arabica kávébab, amelyet egyedülálló Tunguska növénykivonatokkal gazdagítottunk, mint pl. a szibériai ginseng és medveszőlő.

- Acai Coffee: Az Acai kévá alapja tiszta Arabica kávébab, amelyet brazíliai Acai (Assa-ih) bogyókkal gazdagítottunk. Az Acai rendkívül magas antioxidáns-tartalommal rendelkezik.

-Soja-Coffee: Ezen kávé alapja egy  tiszta Arabica kávébab, ízoflavonoidokban gazdag szójakivonattal keverve. Fedezze fel a  nyugati kávé ízvilág és az Ázsiában hagyományosan használt szója esszenciájának együttesét.

- Nature Coffee: A 100%-ban Arabica kávébabból álló Nature-Coffee kávénkat mindazoknak ajánljuk, akik számára az íz és a természet elválaszthatatlannul összetartozik.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kávéfőző kávéfajták

A bejegyzés trackback címe:

https://nwavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr402189495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása