HTML

NWA - az új üzlet

NWA - új üzleti lehetőség. MLM-hálózat, amely széles termékkört, új üzletszervezési lehetőséget, kiváló jutalékeloszlást, autó-programot kínál. Bővebb információ az NWA-partner szerzőnek a blogon keresztül írt e-mailre adott válaszban. Hivatalos weboldal: http://www.my-nwa.com

Apas Vital - víztisztító

2010.07.31. 16:43 NWA-partner

A víz képes meglenni az ember nélkül, ám egyetlen ember sem képes élni víz nélkül.

Közismert tény, hogy az ivással elfogyasztott és a táplálékkal együtt felvett víz testünk minden egyes sejtjéhez eljut. Életfunkciónkhoz pedig mindennap szükségünk van bizonyos mennyiségű vízre. A víz állandó körforgásban van a testünkben, és tápanyagokkal látja el sejtjeinket.

A víz nem csupán víz!

A tudománynak és a legmodernebb technológia alkalmazásának köszönhetően igen alapos eljárás (membrános szűrés) keretében képesek vagyunk eltávolítani a nem kívánatos káros anyagokat a vezetékes vízből.

A membrános szűrést eredetileg az Egyesült Államok fejlesztették ki a tengervíz sótalanítására. Ez az eljárás megfordítja a természetben előforduló folyamatot: a víz nagy nyomással egy olyan membránnak nyomódik, amely csak az egyik oldalán áteresztő.

A vízmolekulák áthatolnak a membránon, a membrán pedig szinte teljes egészében visszatart minden más anyagot, melyeket az utánfolyó víz leöblít, és szennyvízként hagyják el a készüléket.

Ilyen készülékek nálunk Európában meglepő módon csak néhány éve ismertek, míg az Egyesült Államokban, Japánban vagy Kínában már régóta a jó konyhák alapfelszereltségéhez tartoznak.

Ön szerint van-e valami köze a víznek az egészségünkhöz?

Nagyon is!

Biztos benne, hogy az ipari szennyeződések nem kerülnek bele a víz-körforgásba? A fogyasztói társadalom által generált genetikailag módosított/kezelt táplálék, a hormonok a rengeteg fogamzásgátló szedése miatt,  a vegyi anyagok, amit a háztartásban használunk, szintén hozzájárul az ívóvíz szennyeződéséhez.

Miből gondolja, hogy MINDEN szennyeződést el tudnak távolítani az ívóvizünkből?

De van megoldás!!

Speciális víztisztító berendezéssel képesek vagyunk a különböző eredetű szennyeződések nagy százalékát eltávolítani! 

Amennyiben bővebb információt szeretne keressen!

 

Készülékeink:

 

Asztali pult

 

Pult alatti készülék

Álló készülék

 

A szűrőbetéteink újonnan:

 

 És használtan, 12 hónap múlva:

 

 Hogyan működik?

 

Szólj hozzá!

Címkék: víztisztító nwa apas vital szűrőbetét

A bejegyzés trackback címe:

https://nwavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr382189537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása