HTML

NWA - az új üzlet

NWA - új üzleti lehetőség. MLM-hálózat, amely széles termékkört, új üzletszervezési lehetőséget, kiváló jutalékeloszlást, autó-programot kínál. Bővebb információ az NWA-partner szerzőnek a blogon keresztül írt e-mailre adott válaszban. Hivatalos weboldal: http://www.my-nwa.com

Az NWA - világa

2010.05.21. 10:58 NWA-partner

Az NWA  (NETWORK WORLD ALLIANCE)  több egy egyszerű network-marketing vállalkozásnál! Az NWA egy több vállalkozást magában foglaló konszern, melyen belül minden egyes részleg kimagasló minőséget produkál, valamint egymással több ponton is szinergiát képez. Ezen egyedülálló üzleti modell –a szabad átjárhatóságának köszönhetően-  biztosítja minden partner számára a neki tetsző módon és formában az egyéni sikert.

Vagyis az NWA:

•    nagyobb szabadság
•    szélesebb kínálat
•    önmegvalósítás
    több pénz

Szeretnénk már most biztosítani az optimális feltételeket ahhoz, hogy Ön is megkezdhesse az üzletet, ezért elindítottuk az „NWA-Welcome-Tour”  akciónkat. Május hónapban minden érdeklődő számára biztosított a lehetőség, hogy előzetesen megismerkedjen az NWA üzlettel, termékeivel és marketing koncepciójával. Győződjön meg először Ön, majd győzzön meg másokat az NWA nyújtotta határtalan lehetőségekről.
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: network marketing nwa

A bejegyzés trackback címe:

https://nwavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr712165636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása