HTML

NWA - az új üzlet

NWA - új üzleti lehetőség. MLM-hálózat, amely széles termékkört, új üzletszervezési lehetőséget, kiváló jutalékeloszlást, autó-programot kínál. Bővebb információ az NWA-partner szerzőnek a blogon keresztül írt e-mailre adott válaszban. Hivatalos weboldal: http://www.my-nwa.com

NWA-tagság

2010.07.28. 10:27 NWA-partner

Ez egy páratlan munkalehetőség, amellyel részt vehetsz egy vállalkozás sikeres beindításában, melynek célja, hogy forradalmasítja a közvetlen értékesítést és annak vezetőjévé váljon.

A közvetlen értékesítés egy olyan ágazat, amely dinamikusan fejlődik és különbözik a klasszikus értékesítéstől. Míg a közvetlen értékesítésnél a vásárló az árut közvetlenül egy NWA munkatárstól kapja, az utóbbinál viszont a végső fogyasztóig az áru különféle forgalmazási csatornákon keresztül érkezik.

Ily módon elkerülhetőek az értékesítési lánc költségei és a vásárlók az árut személyes tanácsadással együtt kapják.

Az NWA munkatársak a saját értékesítési hálózatuk terjesztésével építeni tudják sikeres karrierjüket és egyidejűleg kiszolgálják elégedett vásárlók millióit.

Így plusz keresethez és anyagi függetlenséghez juthatnak.

NWA = Széleskörű termékválaszték, amely követi a legújabb világtrendeket.

NWA =  Csúcsminőségű európai márkák kedvezménnyel.

NWA =  Sikeres karrier, valamint anyagi függetlenség lehetősége ...

Az NWA-ba való regisztráció kötelezettség  és költségmentes.

 

A regisztráció ingyenes és kockázatmentes. Sem évi sem havi szinten nincs tagsági díj. Regisztrációval és egy termék vásárlásával az NWA hálózat tagjává válik.

Szólj hozzá!

Címkék: csúcsminőség ingyenes regisztráció közvetlen értékesítés széleskörű termékválaszték

A bejegyzés trackback címe:

https://nwavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr912181725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása